Flygbladsutdelning i Sjöbo kommun

Fredag den 18/3 besökte Kampgrupp 301 åter norra delarna av Sjöbo kommuns landsbygd för att dela ut samhällsinformation om den rådande massinvasionen av främlingar till Sverige.

Det är inte acceptabelt att låta massinvandringen fortgå då det på sikt kommer att leda till folkmord på oss vita invånare av Norden! De första stadierna av detta folkmord har redan påbörjats och måste stoppas.

Kan du som ny besökare till Nordfront hålla med om detta och komma fram till samma slutsats? Gå då med oss i kampen, eller stöd oss ekonomiskt. Det minsta du kan göra är att uppdatera din kännedom om omvärlden genom att börja följa Nordfront och läsa på mer om information och kunskap som media/skola/akademi undanhållit och förbjudit från dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *