Flygbladsutdelning och affischering i Sjöbo kommun

Onsdag den 13/4 delade Kampgrupp 301 och 303 ut flygblad i Vollsjö. Nästintill hela byn täcktes med uppemot 500 utdelade flygblad.

På Hotell Svea tejpades även pappersnotiser upp då denna tomma byggnad planeras göras om till ett asylboende av advokater i Göteborg. En av advokaterna, Hans Palm, har gått ut med följande till Skånska Dagbladet i maj 2015: ”– Det är en bra idé. Hotellet står oanvänt och det bidrar till att lösa problem för migrationsverket och det skapar arbetstillfällen på orten”.

Ett asylboende är däremot inget de boende i Vollsjö vill ha. En Facebookgrupp har skapats i protest mot asylboendet med en tillhörande namninsamling.

Nordiska motståndsrörelsen tolererar inte att politiker och asylbaroner går emot folkets vilja. Precis som pappersnotisen lyder: Att profitera på asylindustrin eller på politikernas plundring av Sverige är inget annat än folkförräderi! Personer som inkluderas i denna beskrivning bör snarast skaffa ett hederligt arbete istället för att sko sig på folkets misär.

Ni som läser detta som inte ännu har börjat engagerat er i kampen för att sätta stopp för dessa politikers vansinne, anslut er till Nordiska motståndsrörelsen idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *